Healing

Wat houdt dat nu eigenlijk in. Healing = helen.
Helen kan je door aanwezig te zijn bij alles wat je voelt. Helen is contactmaken met die plekken in jezelf die je eerder te eng vond om naartoe te gaan. Helen is een stapje voor stapje terugkomen bij de plaatsen in jezelf waar je jouw energie had teruggetrokken.
Het brengt bewustzijn, vertrouwen, licht, ruimte, liefde en helderheid op plaatsen waar deze eerder afwezig waren.

 

Een healing kan op verschillende manieren. Door middel van magnetiseren, chakra's, regressie of drum. 

En hetgeen voor alle healers geldt en waar je je als cliënt absoluut van bewust moet zijn:
een healer is géén arts!

 

Magnetiseren

Uit de handen van een magnetiseur 'stroomt' als het ware (zuivere) energie/warmte. Een magnetiseur voelt vaak al naar welke plaats van het lichaam de handen toe moeten. Dit gebeurt overigens zonder aanraking van het lichaam. Het deel van het lichaam dat met name de aandacht verdient, zal voor een magnetiseur wat kouder 'aanvoelen'. Door de energie/warmte die een magnetiseur afgeeft, kan de energiebalans hersteld, een blokkade opgeheven, emotie losgemaakt en pijn verlicht worden. Magnetiseren zorgt voor een totale ontspanning.  

 

Chakra-healen

Chakra betekent: wiel. We hebben allemaal een energielichaam met van die wieltjes. Via deze wieltjes nemen wij energie uit de kosmos op. Als je teveel of te weinig energie hebt, kun je uit balans raken. Een healing kan de balans in het lichaam terugbrengen.

 

Regressie 
Hierbij wordt je binnen geleid in 'jouw huis'. Jij bepaalt welke kamer je instapt en wat daarin is te zien. 'Dat lukt me vast niet', hoor ik vaak genoeg, maar echt ook jou lukt dit. Je kunt door regressie achter blokkades komen waarvan je niet bewust (meer) bent. Het is confronterend, maar ook een opluchting en je krijgt duidelijkheid over je blokkade en wat je hieraan kunt doen.

 

Healing met drum
Door de klank en het ritme van de drum worden (emotionele) blokkades losgemaakt/losgetrild en voelbaar.
Het zet de blokkades, de spanningen die zich in het lichaam bevinden, in beweging. De aandacht voor die plekken zullen inzicht geven voor wat noodzakelijk is om te helen.

 

Kosten healinig: € 55,00 per uur

Wil jij één van bovenvermelde healings? Meld je aan via het contactformulier of bel, of mail voor een afspraak.