Healing

Een healing kan op verschillende manieren. Door middel van magnetiseren, chakra's of regressie. 

En hetgeen voor alle healers geldt en waar je je als cliënt van bewust moet zijn:
een healer is geen arts!

 

Magnetiseren

Uit de handen van een magnetiseur 'stroomt' als het ware (zuivere) energie/warmte. Een magnetiseur voelt vaak al naar welke plaats van het lichaam de handen toe moeten. Dit gebeurt overigens zonder aanraking van het lichaam. Het deel van het lichaam dat met name de aandacht verdient, zal voor een magnetiseur wat kouder 'aanvoelen'. Door de energie/warmte die een magnetiseur afgeeft, kan de energiebalans hersteld, een blokkade opgeheven, emotie losgemaakt en pijn verlicht worden. Magnetiseren zorgt voor een totale ontspanning.  

 

Wil jij een behandeling middels magnetiseren? Meld je aan via het contactformulier of bel, of mail voor een afspraak.

Chakra-healen

Chakra betekent: wiel. We hebben allemaal een energielichaam met van die wieltjes. Via deze wieltjes nemen wij energie uit de kosmos op. Als je teveel of te weinig energie hebt, kun je uit balans raken. Een healing kan de balans in het lichaam terugbrengen.

 

De zeven belangrijkste (primaire) chakra's zijn de:

- 1e chakra of stuitchakra (de basis van de wervelkolom)

- 2e chakra of sacraalchakra (lage buikstreek, rond nieren en genitaliën)

- 3e chakra of solar plexus (boven de navel)

- 4e chakra of hartchakra (hartstreek en midden van de borst)

- 5e chakra of keelchakra (keel)

- 6e chakra of derde oog (tussen de wenkbrauwen)

- 7e chakra of kruinchakra (de kruin van het hoofd).

  

Door deze chakra's lopen als het ware talloze draden. Elke chakra neemt energie op en verwerkt deze in het lichaam en/of psyche. Chakra's zijn de mechanismen waardoor emoties en ideeën het fysieke lichaam beïnvloeden en vice versa; ze vervoeren informatie van en naar de zintuigen en actieve organen. 

Als er blokkades zijn, kun je lichamelijke klachten krijgen. Chakra-healen biedt dan een optie en kan blokkades opheffen en het lichaam weer in balans brengen.

 

Regressie 
Hierbij wordt je binnen geleid in 'jouw huis'. Jij bepaalt welke kamer je instapt en wat daarin is te zien. 'Dat lukt me vast niet', hoor ik vaak genoeg, maar echt ook jou lukt dit. Je kunt door regressie achter blokkades komen waarvan je geen weet (meer) had. Het is confronterend, maar ook een opluchting en je krijgt duidelijkheid over je blokkade en kan het een plek geven.