Healing

Een healing kan op verschillende manieren. Door middel van magnetiseren, chakra's of regressie. 

En hetgeen voor alle healers geldt en waar je je als cliënt absoluut van bewust moet zijn:
een healer is géén arts!

 

Magnetiseren

Uit de handen van een magnetiseur 'stroomt' als het ware (zuivere) energie/warmte. Een magnetiseur voelt vaak al naar welke plaats van het lichaam de handen toe moeten. Dit gebeurt overigens zonder aanraking van het lichaam. Het deel van het lichaam dat met name de aandacht verdient, zal voor een magnetiseur wat kouder 'aanvoelen'. Door de energie/warmte die een magnetiseur afgeeft, kan de energiebalans hersteld, een blokkade opgeheven, emotie losgemaakt en pijn verlicht worden. Magnetiseren zorgt voor een totale ontspanning.  

 

Chakra-healen

Chakra betekent: wiel. We hebben allemaal een energielichaam met van die wieltjes. Via deze wieltjes nemen wij energie uit de kosmos op. Als je teveel of te weinig energie hebt, kun je uit balans raken. Een healing kan de balans in het lichaam terugbrengen.

 

Regressie 
Hierbij wordt je binnen geleid in 'jouw huis'. Jij bepaalt welke kamer je instapt en wat daarin is te zien. 'Dat lukt me vast niet', hoor ik vaak genoeg, maar echt ook jou lukt dit. Je kunt door regressie achter blokkades komen waarvan je niet bewust (meer) bent. Het is confronterend, maar ook een opluchting en je krijgt duidelijkheid over je blokkade en wat je hieraan kunt doen.

 

Kosten healinig: € 50,00 per uur

Wil jij één van bovenvermelde healings? Meld je aan via het contactformulier of bel, of mail voor een afspraak.