Spiritueel Medium

Het spirituele zit in m'n genen (oftewel het paranormaal zijn). Een erfenis van moederskant.

Het begon al in mijn kindertijd. Ik ben toen een keer uit m'n lichaam getreden en zag mezelf vanaf het plafond liggen in m'n bed. Ik vond het wel vreemd, maar schonk er verder geen aandacht aan. Het spirituele intrigeerde mij en sprak hierover met mijn moeder. Zij kon mij vertellen dat mijn overgrootmoeder helderziend was en dat er vroeger bij mijn oma thuis seances werden gehouden. De zus van mijn oma legde de kaart. Mijn moeder kon dat ook wel, maar wilde liever niets met het spirituele te maken hebben. Van vaders kant was het zijn oudere broer die weleens aan spiritisme deed en zich verdiepte in het hiernamaals. Ik vond het geweldig als ik al die verhalen hoorde.
Het bleef als het ware aan me trekken en ben mij toen ik 30 jaar was intensief gaan verdiepen door middel van diverse cursussen en heel veel lezen en ondergaan op spiritueel gebied. Daarna begaf ik mij op de spirituele beurzen. En dat doe ik nu nog. Met mijn gave kan ik mensen helpen. Heb contact met geliefde overledenen; soms met een lach en soms met een traan. Heel bijzonder om dit te mogen doen.   
Buiten de beurzen en de praktijk aan huis bied ik ook de mogelijkheid tot energetische huisreiniging. Een spirituele avondje bij je thuis behoort ook tot de mogelijkheid.

 

Voor meer informatie: klik op een van de onderwerpen in de 'balk'.