Commentaren: 9
 • #9

  Samantha Harteveld (dinsdag, 30 januari 2024 10:49)

  Wat een fijne middag had ik bij Jeanette! Geheel verzorgd met mooie meditaties, trancereizen, kaartjes en een lekkere lunch. De trancereizen gingen diep, we haalden zielsdelen op na een hartverwarmend verbindingsritueel. Een verwenmiddag en een mooie spirituele ervaring. Aanrader!

 • #8

  Elly de Cocq (zaterdag, 22 juli 2023 22:59)

  Het was een fijne dag.
  Goeie sfeer en geeft inspiratie
  Dankje Jeanette

 • #7

  Ada (maandag, 23 mei 2022 20:21)

  Ik ben zondag op de beurs,bij Jeanette aan tafel geweest
  Heb het heel fijne ervaring gevonden.
  Hoop in de toekomst kaartleggen cursus te kunnen doen

  veel liefs

 • #6

  Désirée (maandag, 13 december 2021 12:03)

  Ik ben afgelopen week voor de tweede keer bij Jeanette geweest en weer was het een enorm verrijkende ervaring waar ik heel veel aan heb. Het is een mooie combinatie van aan de ene kant via haar iets doorkrijgen van overleden naasten en aan de andere kant de nuchtere conclusies die je, mede naar aanleiding van het kaartleggen en de uitleg daarbij, tijdens het gesprek met Jeanette zelf ook kunt trekken. Ze weet haarfijn te benoemen wat er op dit moment speelt in jouw leven en kan je eventueel een duwtje geven om je te helpen uit een (mentale) worsteling te komen - maar je hebt hierbij geen seconde het idee dat jij niet meer zelf aan het roer staat.

 • #5

  Yvette (maandag, 17 mei 2021 17:45)

  Jeanette is een goede coach met een feilloos gevoel voor wat iemand op dat moment nodig heeft.
  De coachgesprekken met Jeanette heb ik als waardevol ervaren met veel begrip, praktische tips, soms een duwtje, veel warmte en gelukkig ook vaak met humor.

 • #4

  Debbie Van Essen van Diejen (maandag, 15 juni 2020 21:28)

  Ik heb Jeanette ontmoet via een reading en ik ben sind sik haar ontmoet hebt veel zekerder geworden en heb meer zelfvertrouwen om mijn doelen te bereiken. Ik had een mentaal duwtje in de rug nodig en dat is gelukt dankzij haar heb ik binnen korte tijd een nieuwe baan omdat ik nu gewoon gedaan hebt en m'n hobby opgepakt tot meer professioneel fotografie uitgebouwd.. Bedankt voor je woorden gr Debbie

 • #3

  Nina (zaterdag, 04 april 2020 11:24)

  Ik heb inmiddels een paar gesprekken met Jeanette gehad die me elke keer een goed gevoel hebben gegeven. Het bijzondere is de combinatie van de berichten die zij van bovenaf (dierbaren) doorkrijgt, en de uitkomsten van de kaartleggingen. Zelfs zonder een woord gewisseld te hebben, noemt Jeanette precies die dingen die op dat moment spelen. Erg bijzonder. Ook keren bepaalde boodschappen terug, waardoor de betrouwbaarheid van de berichten vergroot wordt.
  Naast de bijzondere uitkomsten tijdens zo'n gesprek, is Jeanette ook een erg fijn mens. Met haar nuchtere humor weet ze je snel op je gemak te stellen. Ik vind haar professioneel in wat ze doet, wat maakt dat ik bij haar terug blijf komen. Ik raad iedereen die vragen heeft of nieuwsgierig is aan om een bij haar langs te gaan.

 • #2

  Martijn (vrijdag, 09 augustus 2019 10:24)

  Jeanette is een hele lieve vrouw die je goed weet te helpen. Ik heb de coaching van Jeanette gehad dit heeft me erg goed geholpen. Nadat ik gezondheidsproblemen had gekregen wist ik hier even niet goed mee om te gaan. Maar Jeanette heeft mij door tips en tricks kunnen sturen en handvaten gegeven om ermee om te gaan. Ik heb hier dan ook veel aan gehad.
  Ook heb ik een kaartleg sessie gehad van Jeanette. Ik zou zeggen om ook een kaartleg sessie aan te vragen en laat je verassen en verbazen. Het is erg indrukwekkend.

 • #1

  Pip (dinsdag, 16 juli 2019 07:33)

  Jeanette is warm en geïnteresseerd, spiritueel en nuchter. Met haar lijntje naar boven en haar mensenkennis weet ze je te doorgronden en op je gemak te stellen. Ik voel me door Jeanette begeleid en weet dankzij haar dat ik ook op een andere manier begeleid word.
  Tijdens een consult geeft ze me boodschappen en inzichten.
  Daarnaast deelt Jeanette haar kennis graag: de cursus kaartleggen die ik bij haar gevolgd heb is zo waardevol geweest! Heel fijn en helend om zelf ook je verbinding met de spirituele wereld te gaan ontdekken.