Over mij

Ik ben Jeanette Boudestein en woon in Spijkenisse, samen met mijn man en zoon.

 

Ik houd van mensen en wil graag het beste in hen naar boven halen. Dat doe ik met behulp van mijn mediumschap, maar ook als life coach.

 

Het spirituele/paranormale zit in mijn genen. Met dank aan, voornamelijk, mijn moederskant van de familie.

Er zijn mensen die het spirituele maar zweverig vinden of eng. Ik vermoed dat het de angst is voor het onbekende.
In 1994 heb ik mijn keuze voor het paranormale gemaakt en heb dus aardig wat jaren ervaring op dat gebied.
En dat zweverige? Het is maar net hoe je erin staat. Ik sta met beide benen op de grond en sta ik stevig in mijn schoenen. Dat moet ook wel, want ik heb o.a. met entiteiten en energieën te maken.


In 2016 heb ik het erkend diploma Life Coach behaald. Een opleiding waarin een scala aan problemen aan de orde komen waarmee mensen soms te kampen krijgen in het leven en, heel belangrijk, hoe deze problemen aangepakt kunnen worden.
In 2018 heb ik het certificaat voor het deelnemen aan de cursus Mental Health First Aid mogen ontvangen. Een EHBO maar dan op geestelijk gebied zeg maar. In 2019 heb ik het coachen bij Hoogbegaafdheid gevolgd en heb ik aan een 3-daags event voor coaches deelgenomen.
I
k blijf kennis vergaren, zodat ik jou beter van dienst kan zijn. In 2020 mocht ik het diploma Hypnotherapie en regressie ontvangen. Ook heb ik in 2020 de masterclass boom- en kindertekeningen gevolgd en deelgenomen aan een jaartraining van het jaarwiel (leven met de seizoenen). In 2021 heb ik een training wandelcoachen gevolgd, Traditionele Hekserij (Lunadea), in januari 2022 Sjamanisme voor beginners, verdieping en healen, in 2023 volgde ik de trainingThe Mayan Cacao Training en kreeg ik de inwijdingen van de Munay Ki.

 

Het coachen en mediumschap heb ik lange tijd als hobby naast een vaste baan uitgevoerd, maar in 2019 heb ik besloten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Mijn hart ligt nu eenmaal bij het coachen en mediumschap.

Wil je meer weten over één van de onderwerpen? Klik dan op de volgende link:  Spiritueel Medium, Coaching of  Workshops.