Van locatie naar huiskamer

Het is al weer een jaar geleden dat ik besloot om mijn workshops bij mij thuis te organiseren. De reden erachter was (en is nog steeds is) dat ik dan de kosten kon verlagen. Uiteraard vond ik het op locatie geweldig, want bij Permacutuur kon ik ook gebruik maken van een stenen- en vuurcirkel en bij mooi weer kon even buiten vertoeven en het was ruim.

Maar dat gezegd hebbende, er hing dan ook wel een prijskaartje aan. Dat maakte dat ik € 75,00 aan de deelnemers moest gaan vragen en vaak kwam ik niet uit de kosten.

Om die reden ben ik het dus in 2023 anders gaan doen. Gewoon vanuit mijn eigen huiskamer en kon ik mijn workshops voordeliger aanbieden (€ 45,00). Hoe leuk is dat!

Het heeft ook voor mijzelf het voordeel dat ik niet alle spullen hoef te verslepen naar de locatie.

Mijn huis is sowieso energetisch gereinigd; geen negativiteit in mijn huis! Én ik heb het gemak dat ik alle benodigdheden bij de hand heb voor de workshop van die dag.
En als er creatief gewerkt gaat worden tijdens een workshop, dan kan dat in mijn praktijkruimte.

 

Ik heb van deelnemers van het afgelopen jaar al hele leuke reacties gekregen en is er meermalen gezegd dat de prijs te laag is, omdat zij vinden dat ik veel bied op zo'n dag en er ook nog een lunch bij is. (De workshops zijn van 10.00 - 15.00 uur; inloop 09.30 uur.)
Maar...  ik voel mij daar prettig bij, dus voorlopig houd ik dat zo.

 

Tijdens mijn huiskamerworkshops gaat het niet alleen om de theorie, maar ook om het 'zelf ervaren' door de deelnemers.

Ik vind het fijn om deelnemers niet alleen een mooie, maar ook een zinvolle dag te bieden.

 

Dus... als je zin en tijd hebt? Je bent van harte welkom.
Je hebt de mogelijkheid om met een eigen samengesteld groepje (bijv. met vriendinnen, familie of collega's) de workshop te volgen. Ik ga uit van minimaal 3 en maximaal 6 personen per workshop.

Neem even contact op om te overleggen welke datum jij met jouw groepje de workshop wilt volgen.