Van locatie naar huiskamer

Het is al weer een jaar geleden dat ik besloot om mijn workshops bij mij thuis te organiseren. De reden erachter was (en is nog steeds is) dat ik dan de kosten kon verlagen. Uiteraard vond ik het op locatie geweldig, want bij Permacutuur kon ik ook gebruik maken van een stenen- en vuurcirkel en bij mooi weer kon even buiten vertoeven en het was ruim.

Maar dat gezegd hebbende, er hing dan ook wel een prijskaartje aan. Dat maakte dat ik € 75,00 aan de deelnemers moest gaan vragen en hopen op voldoende deelnemers om uit de kosten te komen.

Om die reden ben ik het dus in 2023 anders gaan doen. Gewoon vanuit mijn eigen huiskamer en kon ik mijn workshops voordeliger aanbieden aan de deelnemers, zijnde € 45,00. Hoe leuk is dat.

Voordeel voor mij was dat ik niet alle materialen, eten en drinken hoefde in- en uit te laden, de grote ruimte in de kas niet hoefde op te vullen, te decoreren en energetisch te reinigen.

Mijn huis is sowieso energetisch gereinigd, geen negativiteit in mijn huis! Én ik heb het gemak dat ik alle benodigdheden bij de hand heb voor de workshop van die dag.
En als er creatief gewerkt gaat worden tijdens een workshop, dan heb ik mijn praktijkkamer boven waar ik alles tevoren klaarzet.

 

Ik heb van deelnemers van het afgelopen jaar al hele leuke reacties gekregen en is er meermalen gezegd dat de prijs te laag is, omdat zij vinden dat ik veel bied op zo'n dag en er ook nog een lunch bij is. (De workshops zijn van 10.00 - 15.00 uur; inloop 09.30 uur.)
Maar...  ik voel mij daar prettig bij, dus voorlopig houd ik dat zo.


En bij mij gaat het niet alleen om de theorie, maar ook om het 'zelf ervaren' door de deelnemers.

Het is een fijne manier om de deelnemers  niet alleen een mooie, maar ook een zinvolle dag te bieden.

 

Dus... als je zin en tijd hebt? Je bent van harte welkom.
Op mijn website zijn de data voor de diverse workshops te vinden. Heb je niet die mogelijkheid op de voorgestelde data?
Het is ook mogelijk om met een groepje vriendinnen, nichten, zussen, buurvrouwen, collega's de workshop te volgen (minimaal 3, maximaal 6).

Hiervoor kun je dan zelf een (doordeweekse) dag bepalen.