Voor wie?


Komt één van de onderwerpen hieronder je bekend voor? Wil je hier verandering in brengen? Neem dan contact met mij op, zodat we in een afspraak hierover nader kunnen spreken en een plan van aanpak kunnen maken.

 

Altijd maar twijfelen aan jezelf? Denkend dat je niet goed genoeg bent of dingen niet kunt? Zou je graag wat steviger in je schoenen willen staan? Daadkrachtig en assertief willen zijn? Kortom: ben je onzeker?

Onzekerheid heeft vele oorzaken. Die oorzaak vinden is belangrijk, zodat je aan verandering kan gaan werken.

Je kunt bijvoorbeeld onzeker zijn doordat je je gehinderd door je leeftijd of uiterlijk en dat dat je hindert om iets te ondernemen. Hoe zou je dit kunnen veranderen en wat heb je daarvoor nodig?

 

Het verlies van een dierbare kan een grote impact hebben in je leven. Niet iedereen kan daar even goed mee omgaan.
Rouwen komt niet alleen voor als er iemand overleden is, maar ook bij het verlies van een baan, of als je kind het huis verlaat. Ook bij een echtscheiding volgt er een rouwproces, evenals na een miskraam, of als je ongewenst kinderloos blijft. Hoe ga je hiermee om en hoe ga je je leven weer oppakken/invulling geven?

 

Het werk is klaar, je gaat met pensioen. Dat is op zich ook een rouwproces, maar tegelijkertijd een nieuwe fase in je leven. Hoe nu verder? Wat ga je doen met al die vrije tijd? En of je nu een partner hebt of alleen bent, het is wennen. Hoe ga je je verdere leven invulling geven? Hoe behoud je structuur in je leven?

 

Altijd al een droom gehad? Heb je die droom diep begraven of in een stoffig koffertje op zolder gestopt? Denkend dat die droom toch niet te verwezenlijken valt en dat het niet voor je is weggelegd. Je gebruikt excuses als "ik heb daar toch geen tijd voor" en stelt het uit, maar van uitstel komt afstel want je had toch al die gedachten dat het niet zou lukken.. 
Maar bedenk dan dit: reële dromen zijn er om verwezenlijkt te worden en tijd kun je altijd vrijmaken. Het hangt er alleen vanaf hoe graag je die droom verwezenlijkt wilt zien. Het gaat om de aanpak en binnen welke tijd je die droom gerealiseerd kunt krijgen.

 

Problemen met je inkomsten en uitgaven? Je krijgt je financiën maar niet op orde en komt er niet achter waaraan dat nu ligt. Hoe kun je je maandelijkse uitgaven verlagen? Hoe krijg je je financiën beter onder controle?

 

Ben je vaak teleurgesteld en heb je het vertrouwen verloren in anderen of het leven? Wanneer en waar is het ooit begonnen en hoe keek je er toen tegenaan en hoe kijk je er nu naar? Dat valt echt uit te zoeken en jij kunt verandering bewerkstelligen.

Een comfortzone is lekker veilig, maar buiten die zone gaan vind je eng. Je wilt wel, maar weet niet hoe; je zit als het ware gevangen. Je bent er klaar mee en wilt de obstakels in je leven overwinnen.

Je bent altijd maar voor en met anderen bezig en vindt dat het nu tijd voor JOU is. Maar je weet niet meer hoe dat is, jezelf op de eerste plaats zetten. Hoe ga je dat aanpakken?

 

Verslaving. Er zijn vele verslavingen. Het meest wordt gesproken of geschreven over alcohol en verdovende middelen, maar wat dacht je van verslaving aan internetten, winkelen, eten, pillen?
Als je jezelf realiseert dàt je verslaafd bent, dan is dat al een goed punt. Als je van je verslaving af wilt, dan is dat een stap in de goede richting. Maar het beste is om hulp in te schakelen, zodat je daadwerkelijk van je verslaving af kan komen.

 

Ben je uit balans, heb je relatieproblemen en/of ervaar je negatieve stress in werk en/of privé? Ben je ontevreden en niet gelukkig met jezelf. Loopt je als het ware steeds in hetzelfde kringetje rond en lukt het je niet daar uit te komen?

 

Allemaal reden om een coach te raadplegen! Twijfel niet, schakel hulp in.

 

Heb je na het lezen van deze pagina vragen of wil je een afspraak plannen? Stuur dan een bericht via het contactformulier. Je kunt natuurlijk ook bellen of mailen.