Voor wie?


Komt één van de onderwerpen hieronder je bekend voor en wil jij daarin veranderen? En lukt het je niet dit alleen te bewerkstelligen?
Neem dan contact met mij op, dan kunnen we daar in een intakegesprek nader op ingaan en een plan van aanpak maken, opdat jij je doel kunt behalen.

 

Onzekerheid heeft vele oorzaken. Die oorzaak vinden is belangrijk, zodat je aan verandering kan gaan werken.

 

Rouwen komt niet alleen voor het verlies van een dierbare, maar ook bij het verlies van een baan, of als je kind het huis verlaat. Ook bij een echtscheiding, een miskraam, of ongewenst kinderloos blijven volgt een rouwproces. En voor sommigen kan het met pensioen gaan een leegte worden gevoeld.
Hoe ga je hiermee om en hoe ga je je leven weer oppakken/invulling geven?

 

Altijd al een droom gehad? Heb je die droom diep begraven of in een stoffig koffertje op zolder gestopt? Denkend dat die droom toch niet te verwezenlijken valt en dat het niet voor je is weggelegd?
R
eële dromen zijn er om verwezenlijkt te worden en tijd kun je vrijmaken. Hoe graag wil je die droom verwezenlijkt zien? 

 

Je krijgt je financiën maar niet op orde en komt er niet achter waaraan dat nu ligt. Hoe krijg je je financiën beter onder controle?

 

Heb je het vertrouwen verloren in anderen, of zelfs het leven?  Uitzoeken waar dit vandaan komt en verandering bewerkstelligen? Ik help je erbij.


Een comfortzone is lekker veilig, maar buiten die zone gaan vind je eng. Je wilt wel, maar weet niet hoe; je zit als het ware gevangen. Je bent er klaar mee en
 wilt de obstakels in je leven overwinnen.

Je bent altijd maar voor en met anderen bezig en vindt dat het nu tijd voor JOU is. Maar je weet niet meer hoe dat is, jezelf op de eerste plaats zetten. Hoe ga je dat aanpakken?

 

Ben je uit balans, heb je relatieproblemen en/of ervaar je negatieve stress in werk en/of privé? Ben je ontevreden en niet gelukkig met jezelf. Loopt je als het ware steeds in hetzelfde kringetje rond en lukt het je niet daar uit te komen?

 

Allemaal reden om een coach te raadplegen! Twijfel niet, schakel hulp in.

 

Mocht je nog vragen hebben, of wil je een afspraak maken? Stuur dan een bericht via het contactformulier of bel even.